Friskvård & Arbete
Bild saknas - Friskvård & Arbete

Friskvård & Arbete

Satsa på friskvård om du vill nå framgång! Den enskilda individens hälsa är av yttersta vikt för att få en produktiv och trivsam arbetsplats. Winternet erbjuder dig och din arbetsplats verktyg för att förebygga och behandla ohälsa. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom fysioterapi/sjukgymnastik, coaching inom kost, träning, återhämtning samt ett stort utbud av testutrustning. Varmt välkommen till oss som privatperson eller arbetslag!

Nyheter

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

2016-10-03

Fokus på kropp och knopp

Balans är A och O för att uppnå en god hälsa. För att uppnå balans behöver vi tillgodose kroppens och knoppens behov av fysisk och mental aktivitet, näringsrik kost samt fysisk och mental återhämtning. Genom att lyssna på detta klipp ägnar du 6 minuter åt att rikta fokus på din kropp med dina sinnen och tankar.

Se fler nyheter