Friskvård & Arbete
Bild saknas - Friskvård & Arbete

Friskvård & Arbete

Satsa på friskvård om du vill nå framgång! Den enskilda individens hälsa är av yttersta vikt för att få en produktiv och trivsam arbetsplats. Winternet erbjuder dig och din arbetsplats verktyg för att förebygga och behandla ohälsa. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom fysioterapi/sjukgymnastik, coaching inom kost, träning, återhämtning samt ett stort utbud av testutrustning. Varmt välkommen till oss som privatperson eller arbetslag!

Nyheter

2017-09-13

Bli vår nya kollega

Vill du bli en i vårat gäng på Winternet? Vi söker dig som har ett gediget intresse för hälsa och fysisk aktivitet på alla nivåer. Vi ser gärna att du har någon akademisk utbildning, tex sjukgymnast, sjuksköterska, idrottsvetenskapliga utbildningar eller andra utbildningar inom området. Kika gärna runt här på vår hemsida för att se vår bredd! Är du den vi söker?

2017-09-13

Från soffpotatis till skidåkare

Det plingar på entrédörren till Winternet, utanför står Kari Palo-Oja, en 55-årig man som utstrålar energi. Kari besöker Winternet för att göra ett tröskel- och maximalt syreupptagningstest på rullskidor. För första gången ska Winternet få äran att testa en sitski-åkare. En sitski är en sits som är monterad på ett par rullskidor på sommaren och på ett par längdskidor på vintern. Åkaren sitter ned och stakar sig fram med stavar. Kari är nervös och laddad inför sitt test, hans tränare Johan Ahlström kommer snart för att filma och coacha under testet. Testerna utförs med gott resultat och efter lite andhämtning slår vi oss ned en stund för att höra Karis historia om hur han gick från att vara en soffpotatis till att bli en seriös skidåkare.

Se fler nyheter