Gym - StepIn
Bild saknas - Gym och Gruppträning

Gym - StepIn

I Winternets lokaler driver StepIn en komplett träningsanläggning med gym och gruppträning. Gymmet är öppet 24 timmar om dygnet. I gymmet hittar du konditionsmaskiner, en väl utvald maskinpark, fria vikter samt en stor öppen yta för funktionell träning och stretching.

Har du funderingar kring medlemskap, gruppträningsschema, bokning av gruppträning eller öppettider besök StepIn Bodens hemsida, eller kontakta dem via info.boden@stepin.se

Vad kan Winternet hjälpa dig med?

Vi på Winternet kan erbjuda personlig genomgång i gymmet för dig som vill komma igång med styrketräning och/eller konditionsträning, kostrådgivning och sjukgymnastik. För mer info och priser se nedan. Vi kan även hjälpa dig som redan tränar och vill utveckla din träning. T.ex. om ditt mål med träningen är att gå ned i vikt, cykla Vätternrundan eller åka Vasaloppet så har vi test- och träningspaket, klicka här för mer information om våra tester och paketerbjudanden.            

Individuellt träningsprogram i gym - pris 670:-

En personlig coach bygger ditt träningsprogram utifrån din träningsbakgrund, dina förutsättningar och dina mål med träningen. Den personliga coachen går igenom programmet med dig i gymmet. För tidsbokning ring 0921-759 40.

Personlig coaching i gymmet

Personlig coaching/träning i gymmet utifrån din träningsbakgrund, dina förutsättningar och dina mål med träningen. Du blir coachad i gymmet av en personlig coach á 45 min per tillfälle. För tidsbokning ring 0921-759 40.
5 pass 3095:-
7 pass 4295:-
10 pass 6095:-

Kostrådgivning - pris 1595:-

Du får göra en kostregistrering under 7 dagar och därefter gör vi ett individuellt kostupplägg utifrån dina behov och mål.

Sjukgymnastmottagning - pris 450:-

Vår sjukgymnast hjälper dig om du har ont eller är skadad. Frikort gäller inte. För tidsbokning, maila camilla.fryksell@winter-net.se eller ring oss på 0921-759 40.

                                                               

 

StepIn Direkt bemannade tider:

Måndag: Kl. 16.30-18.30

Onsdag: Kl. 16.30-18.30

Fredag: Kl. 11.00-13.00

Köp av träningskort sker endast under bemannade tider.

Nyheter

2021-05-21

Följ oss på Instagram!

Vill du veta mer om vad vi gör på Winternet? Följ vårat instagramkonto: winternet_2001.

2019-09-09

Bli en bättre löpare!

Gör en rörelseanalys för att bli en mer effektiv och snabbare löpare samt för att förebygga skador.

2019-06-27

Erbjudande!!!

Nu kan du boka tid hos Winternets sjukgymnast Camilla Fryksell. Camilla är ny medarbetare sedan 1a juni och hon är hjärtligt välkommen för både Winternets och Stepins kunder. Under sommaren har vi ett erbjudande om 395 kr/besök (ordinarie pris 450 kr). Erbjudandet gäller fram till 15e augusti. Välkommen med din bokning!

2017-09-13

Från soffpotatis till skidåkare

Det plingar på entrédörren till Winternet, utanför står Kari Palo-Oja, en 55-årig man som utstrålar energi. Kari besöker Winternet för att göra ett tröskel- och maximalt syreupptagningstest på rullskidor. För första gången ska Winternet få äran att testa en sitski-åkare. En sitski är en sits som är monterad på ett par rullskidor på sommaren och på ett par längdskidor på vintern. Åkaren sitter ned och stakar sig fram med stavar. Kari är nervös och laddad inför sitt test, hans tränare Johan Ahlström kommer snart för att filma och coacha under testet. Testerna utförs med gott resultat och efter lite andhämtning slår vi oss ned en stund för att höra Karis historia om hur han gick från att vara en soffpotatis till att bli en seriös skidåkare.

Se fler nyheter