Gym - StepIn
Bild saknas - Gym och Gruppträning

Gym - StepIn

I Winternets lokaler driver StepIn en komplett träningsanläggning med gym och gruppträning. Gymmet är öppet 24 timmar om dygnet. I gymmet hittar du konditionsmaskiner, en väl utvald maskinpark, fria vikter samt en stor öppen yta för funktionell träning och stretching.

Har du funderingar kring medlemskap, gruppträningsschema, bokning av gruppträning eller öppettider besök StepIn Bodens hemsida, eller kontakta dem via info.boden@stepin.se

Vad kan Winternet hjälpa dig med?

Vi på Winternet kan erbjuda personlig genomgång i gymmet för dig som vill komma igång med styrketräning och/eller konditionsträning. För mer info och priser se nedan. Vi kan även hjälpa dig som redan tränar och vill utveckla din träning. T.ex. om ditt mål med träningen är att gå ned i vikt, cykla Vätternrundan eller åka Vasaloppet så har vi test- och träningspaket, klicka här för mer information om våra tester och paketerbjudanden.

Introduktion och grundträningsprogram - pris inkl. moms 149:-    

Genomgång av utrustning i gym och grundträningsprogram (15 min, i mån av tid eller bokas).                                                                        

Individuellt träningsprogram i gym - pris inkl. moms 649:-

Samtal med coach, personligt utformat träningsprogram i gym, genomgång av träningsprogram i gym med coach (måste bokas).     

Individuellt träningsprogram plus - pris inkl. moms 999:-

Samtal med coach, personligt träningsprogram utformas för både kondition och styrka, genomgång av träningsprogram. EJ bundet till endast gymträning (måste bokas).       

Personlig coach 2-4 personer - pris inkl. moms 1500:-

Boka träning i gym tillsammans med en eller flera vänner i en timme. Ni får en personlig coach som hjälper er med teknik, motivation och som leder passet så att ni får ut max av er träning. Varje träningstillfälle fokuserar på en viss del av kroppen. Träningen anpassas efter gruppens erfarenhet.

Kostnad: 1500:-/tillfälle och grupp. Minsta antalet tillfällen som kan bokas är 4 st. Bokade grupper kan ej förändras i vem som deltar och hur många (måste bokas).

 

           

                                                               

 

StepIn Direkt bemannade tider:

Måndag: Kl. 11.00-13.00.

Onsdag: Kl. 16.00-19.00.

Fredag: Kl. 11.00-13.00.

Köp av träningskort sker endast under bemannade tider.

Nyheter

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

2016-10-03

Fokus på kropp och knopp

Balans är A och O för att uppnå en god hälsa. För att uppnå balans behöver vi tillgodose kroppens och knoppens behov av fysisk och mental aktivitet, näringsrik kost samt fysisk och mental återhämtning. Genom att lyssna på detta klipp ägnar du 6 minuter åt att rikta fokus på din kropp med dina sinnen och tankar.

Se fler nyheter