Massage
Bild saknas - Massage

Massage

Balans är A och O för att uppnå och bibehålla en god hälsa. Winternet erbjuder massage anpassad efter dina önskemål. Massage är en källa till avslappning, återhämtning, reparation och uppbyggnad för kropp och själ. Investera klokt och unna dig, din personal, ditt lag eller din familj en välgörande massage!

Pris:

395:- á 30 min

545:- á 45 min

695:- á 60 min

Vi erbjuder även rabattkort med 10 behandlingar. Dessa kort är inte personbundna och kan brukas av företaget, idrottslaget, idrottsklubben eller familjen. 

För tidsbokning och frågor:

Bild saknas - Brygga.JPG

Winternet

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Winternet

Nyheter

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

2016-10-03

Fokus på kropp och knopp

Balans är A och O för att uppnå en god hälsa. För att uppnå balans behöver vi tillgodose kroppens och knoppens behov av fysisk och mental aktivitet, näringsrik kost samt fysisk och mental återhämtning. Genom att lyssna på detta klipp ägnar du 6 minuter åt att rikta fokus på din kropp med dina sinnen och tankar.

Se fler nyheter