Massage
Bild saknas - Massage

Massage

Balans är A och O för att uppnå och bibehålla en god hälsa. Winternet erbjuder massage anpassad efter dina önskemål. Massage är en källa till avslappning, återhämtning, reparation och uppbyggnad för kropp och själ. Investera klokt och unna dig, din personal, ditt lag eller din familj en välgörande massage!

Pris:

395:- á 30 min

545:- á 45 min

695:- á 60 min

Vi erbjuder även rabattkort med 10 behandlingar. Dessa kort är inte personbundna och kan brukas av företaget, idrottslaget, idrottsklubben eller familjen. 

 

För tidsbokning och frågor kontakta Winternet

Bild saknas - Brygga.JPG

Winternet

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Winternet

Nyheter

2017-09-13

Från soffpotatis till skidåkare

Det plingar på entrédörren till Winternet, utanför står Kari Palo-Oja, en 55-årig man som utstrålar energi. Kari besöker Winternet för att göra ett tröskel- och maximalt syreupptagningstest på rullskidor. För första gången ska Winternet få äran att testa en sitski-åkare. En sitski är en sits som är monterad på ett par rullskidor på sommaren och på ett par längdskidor på vintern. Åkaren sitter ned och stakar sig fram med stavar. Kari är nervös och laddad inför sitt test, hans tränare Johan Ahlström kommer snart för att filma och coacha under testet. Testerna utförs med gott resultat och efter lite andhämtning slår vi oss ned en stund för att höra Karis historia om hur han gick från att vara en soffpotatis till att bli en seriös skidåkare.

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

Se fler nyheter