Personal

Personal

Idag är det fyra anställda på Winternet med olika utbildningar, kompetenser och livserfarenheter. Vi strävar efter spetskompetens hos varje enskild anställd samtidigt som vi förespråkar lagarbete. Är du intresserad eller har frågor inom något specifikt område ta kontakt med ansvarig i personalen. Om du är intresserad av vår verksamhet, anser att du skulle bidra till eller utveckla vår verksamhet är du välkommen att kontakta Mats Engström.

Mats Engstrom.jpg

Mats Engström

VD, Verksamhetsansvarig, Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, MSc

Telefon:

0921-759 42

Kontakta Mats Engström
Anna Nordin.jpg

Anna Nordin

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast

Ansvarig Provtagning och Balanslabb

Telefon:

0921-759 48

Kontakta Anna Nordin
Ann-Sofie Lindberg.jpg

Ann-Sofie Lindberg

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, Phd.

Forskningsansvarig

Telefon:

0921-759 48

Kontakta Ann-Sofie Lindberg
Marie Eriksson.jpg

Marie Eriksson

Idrottsvetare med inriktning idrottsmedicin och coaching

Ansvarig Arbetsfysiologilabb

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Marie Eriksson

StepIn Direkt

Kom och träna när du vill! Här är det alltid öppet. En fullt utrustad träningsanläggning med en stor konditionspark, fria vikter, maskiner och gruppträning. 

Läs mer

Fokusgrupper i Bodens kommun

År 2013 startade Winternet ett samarbete med Bodens kommun i syfte att främja hälsan hos de kommunanställda. Projektet pågår fortfarande i och består av fokusgrupper där alla kommunanställda får delta gratis. Fokusgrupperna pågår 4-8 månader och innehåller fystester, personlig coach samt träningsprogram, utbildning, gruppträningar, gruppträffar mm.

Läs mer

Optimera din träning!

Tycker du om att träna? Ska du delta i något lopp/tävling? Tränar du men blir inte bättre? På Winternet kan du göra tester för att effektivisera din träning, analysera ditt löpsteg samt få hjälp med träningsupplägg.

Läs mer

Nyheter

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

2016-10-03

Fokus på kropp och knopp

Balans är A och O för att uppnå en god hälsa. För att uppnå balans behöver vi tillgodose kroppens och knoppens behov av fysisk och mental aktivitet, näringsrik kost samt fysisk och mental återhämtning. Genom att lyssna på detta klipp ägnar du 6 minuter åt att rikta fokus på din kropp med dina sinnen och tankar.

Se fler nyheter