Personal

Personal

Idag är det fem anställda på Winternet med olika utbildningar, kompetenser och livserfarenheter. Vi strävar efter spetskompetens hos varje enskild anställd samtidigt som vi förespråkar lagarbete. Är du intresserad eller har frågor inom något specifikt område ta kontakt med ansvarig i personalen. Om du är intresserad av vår verksamhet, anser att du skulle bidra till eller utveckla vår verksamhet är du välkommen att kontakta Mats Engström.

Mats Engstrom.jpg

Mats Engström

VD, Verksamhetsansvarig, Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, MSc

Kontakta Mats Engström
Ann-Sofie Lindberg.jpg

Ann-Sofie Lindberg

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, Phd.

Forskningsansvarig

Telefon:

0921-759 48

Kontakta Ann-Sofie Lindberg
Marie Eriksson.jpg

Marie Eriksson

Idrottsvetare med inriktning idrottsmedicin och coaching

Ansvarig Arbetsfysiologilabb

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Marie Eriksson

StepIn Direkt

Kom och träna när du vill! Här är det alltid öppet. En fullt utrustad träningsanläggning med en stor konditionspark, fria vikter, maskiner och gruppträning. 

Läs mer

Fokusgrupper i Bodens kommun

År 2013 startade Winternet ett samarbete med Bodens kommun i syfte att främja hälsan hos de kommunanställda. Projektet pågår fortfarande i och består av fokusgrupper där alla kommunanställda får delta gratis. Fokusgrupperna pågår 4-8 månader och innehåller fystester, personlig coach samt träningsprogram, utbildning, gruppträningar, gruppträffar mm.

Läs mer

Optimera din träning!

Tycker du om att träna? Ska du delta i något lopp/tävling? Tränar du men blir inte bättre? På Winternet kan du göra tester för att effektivisera din träning, analysera ditt löpsteg samt få hjälp med träningsupplägg.

Läs mer

Nyheter

2017-09-13

Från soffpotatis till skidåkare

Det plingar på entrédörren till Winternet, utanför står Kari Palo-Oja, en 55-årig man som utstrålar energi. Kari besöker Winternet för att göra ett tröskel- och maximalt syreupptagningstest på rullskidor. För första gången ska Winternet få äran att testa en sitski-åkare. En sitski är en sits som är monterad på ett par rullskidor på sommaren och på ett par längdskidor på vintern. Åkaren sitter ned och stakar sig fram med stavar. Kari är nervös och laddad inför sitt test, hans tränare Johan Ahlström kommer snart för att filma och coacha under testet. Testerna utförs med gott resultat och efter lite andhämtning slår vi oss ned en stund för att höra Karis historia om hur han gick från att vara en soffpotatis till att bli en seriös skidåkare.

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

Se fler nyheter