Personal

Personal

Idag är det fem anställda på Winternet med olika utbildningar, kompetenser och livserfarenheter. Vi strävar efter spetskompetens hos varje enskild anställd samtidigt som vi förespråkar lagarbete. Är du intresserad eller har frågor inom något specifikt område ta kontakt med ansvarig i personalen. Om du är intresserad av vår verksamhet, anser att du skulle bidra till eller utveckla vår verksamhet är du välkommen att kontakta Mats Engström.

Mats Engstrom.jpg

Mats Engström

VD, Verksamhetsansvarig, Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, MSc

Kontakta Mats Engström
Ann-Sofie Lindberg.jpg

Ann-Sofie Lindberg

Idrottsfysiolog. Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, Phd.

Forskningsansvarig

Telefon:

0921-759 48

Kontakta Ann-Sofie Lindberg
Marie Eriksson.jpg

Marie Eriksson

Idrottsvetare med inriktning idrottsmedicin och coaching

Ansvarig Arbetsfysiologilabb

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Marie Eriksson
Camilla Fryksell.jpg

Camilla Fryksell

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast

Ansvarig sjukgymnastmottagning

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Camilla Fryksell
winternetbild2.jpg

Moa Isaksson

Idrottsfysiolog

Ansvarig för Träning, Kost och Massage

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Moa Isaksson

StepIn Direkt

Kom och träna när du vill! Här är det alltid öppet. En fullt utrustad träningsanläggning med en stor konditionspark, fria vikter, maskiner och gruppträning. 

Läs mer

Fokusgrupper i Bodens kommun

År 2013 startade Winternet ett samarbete med Bodens kommun i syfte att främja hälsan hos de kommunanställda. Projektet pågår fortfarande i och består av fokusgrupper där alla kommunanställda får delta gratis. Fokusgrupperna pågår 4-8 månader och innehåller fystester, personlig coach samt träningsprogram, utbildning, gruppträningar, gruppträffar mm.

Läs mer

Optimera din träning!

Tycker du om att träna? Ska du delta i något lopp/tävling? Tränar du men blir inte bättre? På Winternet kan du göra tester för att effektivisera din träning, analysera ditt löpsteg samt få hjälp med träningsupplägg.

Läs mer

Nyheter

2021-05-21

Följ oss på Instagram!

Vill du veta mer om vad vi gör på Winternet? Följ vårat instagramkonto: winternet_2001.

2019-09-09

Bli en bättre löpare!

Gör en rörelseanalys för att bli en mer effektiv och snabbare löpare samt för att förebygga skador.

2019-06-27

Erbjudande!!!

Nu kan du boka tid hos Winternets sjukgymnast Camilla Fryksell. Camilla är ny medarbetare sedan 1a juni och hon är hjärtligt välkommen för både Winternets och Stepins kunder. Under sommaren har vi ett erbjudande om 395 kr/besök (ordinarie pris 450 kr). Erbjudandet gäller fram till 15e augusti. Välkommen med din bokning!

2017-09-13

Från soffpotatis till skidåkare

Det plingar på entrédörren till Winternet, utanför står Kari Palo-Oja, en 55-årig man som utstrålar energi. Kari besöker Winternet för att göra ett tröskel- och maximalt syreupptagningstest på rullskidor. För första gången ska Winternet få äran att testa en sitski-åkare. En sitski är en sits som är monterad på ett par rullskidor på sommaren och på ett par längdskidor på vintern. Åkaren sitter ned och stakar sig fram med stavar. Kari är nervös och laddad inför sitt test, hans tränare Johan Ahlström kommer snart för att filma och coacha under testet. Testerna utförs med gott resultat och efter lite andhämtning slår vi oss ned en stund för att höra Karis historia om hur han gick från att vara en soffpotatis till att bli en seriös skidåkare.

Se fler nyheter