Tester
Bild saknas - Tester

Tester

Winternet strävar efter att ha den allra senaste tekniken och utrustningen för att utföra olika sorters mätningar och tester. Vi validerar, kalibrerar, uppgraderar och servar vår utrustning regelbundet. Detta för att garantera att vi mäter det vi avser att mäta och att du som kund ska vara säker på att dina testresultat är pålitliga. Personalen i våra labb har utbildning och många års erfarenhet av att utföra testerna och analysera resultaten.

 

 

Svensk förening för tester inom idrott och hälsa

Svensk Förening för Tester inom Idrott och Hälsa bildades i Boden år 2014.

Föreningens medlemmar består av universitet såväl som mindre företag verksamma inom testverksamhet.

Föreningen ska verka för utveckling och kvalitetssäkring av tester samt metoder som används i testlabb runt om i Sverige.

Arbetet ska på sikt leda till att resultat från prestations- och hälsotester blir mer enhetliga hos de olika testlabben. Vilket möjliggör för idrottare och andra att utföra tester så lokalt som möjligt. 

Föreningens arbetsuppgifter är bland annat:

  • Utbyte av kunskap och erfarenhet mellan föreningens medlemmar
  • Kvalitetssäkring av testlabb - validering och kalibrering
  • Samordning vid inköp av utrustning
  • Samordning av metoder tex vid tester av en specifik idrott
  • Geografisk spridning - oberoende var i Sverige en person bor ska den kunna testa sig vid ett kvalitetssäkrat testlabb och få likvärdiga testresultat samt hjälp med sin träning
  • Närmare samarbete med idrotten
  • Samarbete kring forskning och utveckling
     

 

Läs mer

Nyheter

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

2016-10-03

Fokus på kropp och knopp

Balans är A och O för att uppnå en god hälsa. För att uppnå balans behöver vi tillgodose kroppens och knoppens behov av fysisk och mental aktivitet, näringsrik kost samt fysisk och mental återhämtning. Genom att lyssna på detta klipp ägnar du 6 minuter åt att rikta fokus på din kropp med dina sinnen och tankar.

Se fler nyheter