Tjänster
Bild saknas - Tjänster

Tjänster

Winternet erbjuder tjänster till privatpersoner, företag, idrottslag och föreningar. Vårt mål är att alltid leverera en produkt som ska göra kunden nöjd och bidra till ökad hälsa och prestation.

Optimera din träning!

Tycker du om att träna? Ska du delta i något lopp/tävling? Tränar du men blir inte bättre? På Winternet kan du göra tester för att effektivisera din träning, analysera ditt löpsteg samt få hjälp med träningsupplägg.

Läs mer

Skaffa coach online

Behöver du piska eller morot för att komma igång och träna? Har du tappat inspirationen och tränar samma sak hela tiden? Har du provat alla dieter utan att lyckas? Kontakta Winternet och skaffa din personliga coach online!

Läs mer

Våga satsa på personalens hälsa

Den enskilda individens hälsa mentalt och fysiskt på arbetet och fritiden är A och O för ett framgångsrikt och produktivt företag! Vi kan hjälpa dig som vd eller anställd att finna lösningar på individ och gruppnivå för att förebygga, motverka och behandla ohälsa.

Läs mer

Kunskap är lätt att bära

Att nå långt inom idrottens värld kräver många timmars träning och nötande av teknik samt taktik. En viktig pusselbit som ofta faller bort är den mentala träningen och kunskapen om varför, när och hur träning bör bedrivas för optimal prestation. Winternet erbjuder dig, ditt lag eller förening möjligheten till skräddarsydda utbildningar efter era behov och önskemål.

Läs mer

Nyheter

2021-05-21

Följ oss på Instagram!

Vill du veta mer om vad vi gör på Winternet? Följ vårat instagramkonto: winternet_2001.

2019-09-09

Bli en bättre löpare!

Gör en rörelseanalys för att bli en mer effektiv och snabbare löpare samt för att förebygga skador.

2019-06-27

Erbjudande!!!

Nu kan du boka tid hos Winternets sjukgymnast Camilla Fryksell. Camilla är ny medarbetare sedan 1a juni och hon är hjärtligt välkommen för både Winternets och Stepins kunder. Under sommaren har vi ett erbjudande om 395 kr/besök (ordinarie pris 450 kr). Erbjudandet gäller fram till 15e augusti. Välkommen med din bokning!

2017-09-13

Från soffpotatis till skidåkare

Det plingar på entrédörren till Winternet, utanför står Kari Palo-Oja, en 55-årig man som utstrålar energi. Kari besöker Winternet för att göra ett tröskel- och maximalt syreupptagningstest på rullskidor. För första gången ska Winternet få äran att testa en sitski-åkare. En sitski är en sits som är monterad på ett par rullskidor på sommaren och på ett par längdskidor på vintern. Åkaren sitter ned och stakar sig fram med stavar. Kari är nervös och laddad inför sitt test, hans tränare Johan Ahlström kommer snart för att filma och coacha under testet. Testerna utförs med gott resultat och efter lite andhämtning slår vi oss ned en stund för att höra Karis historia om hur han gick från att vara en soffpotatis till att bli en seriös skidåkare.

Se fler nyheter