Tjänster
Bild saknas - Tjänster

Tjänster

Winternet erbjuder tjänster till privatpersoner, företag, idrottslag och föreningar. Vårt mål är att alltid leverera en produkt som ska göra kunden nöjd och bidra till ökad hälsa och prestation.

Optimera din träning!

Tycker du om att träna? Ska du delta i något lopp/tävling? Tränar du men blir inte bättre? På Winternet kan du göra tester för att effektivisera din träning, analysera ditt löpsteg samt få hjälp med träningsupplägg.

Läs mer

Skaffa coach online

Behöver du piska eller morot för att komma igång och träna? Har du tappat inspirationen och tränar samma sak hela tiden? Har du provat alla dieter utan att lyckas? Kontakta Winternet och skaffa din personliga coach online!

Läs mer

Våga satsa på personalens hälsa

Den enskilda individens hälsa mentalt och fysiskt på arbetet och fritiden är A och O för ett framgångsrikt och produktivt företag! Vi kan hjälpa dig som vd eller anställd att finna lösningar på individ och gruppnivå för att förebygga, motverka och behandla ohälsa.

Läs mer

Kunskap är lätt att bära

Att nå långt inom idrottens värld kräver många timmars träning och nötande av teknik samt taktik. En viktig pusselbit som ofta faller bort är den mentala träningen och kunskapen om varför, när och hur träning bör bedrivas för optimal prestation. Winternet erbjuder dig, ditt lag eller förening möjligheten till skräddarsydda utbildningar efter era behov och önskemål.

Läs mer

Nyheter

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

2016-10-03

Fokus på kropp och knopp

Balans är A och O för att uppnå en god hälsa. För att uppnå balans behöver vi tillgodose kroppens och knoppens behov av fysisk och mental aktivitet, näringsrik kost samt fysisk och mental återhämtning. Genom att lyssna på detta klipp ägnar du 6 minuter åt att rikta fokus på din kropp med dina sinnen och tankar.

Se fler nyheter