Fokusgrupper
Bild saknas - Fokusgrupper för ökad mental och fysisk hälsa

Fokusgrupper

Vi har fyra fokusgrupper med olika inriktningar. Gemensamt för alla grupper är att deltagarna får: genomgå en grundläggande hälsokontroll, utföra fystester, träffa en personlig coach, träningsprogram, utbildning inom träning, återhämtning och kost.

WINBASIC

För kartläggning av den mentala och fysiska hälsan på ert företag.

WINSTART

För att uppnå ökad fysisk aktivitet hos anställda inom företaget.

WINMORE

För att ta dina anställdas träning till en ny nivå.

WINBALANCE

För att uppnå viktminskning med balanserad kost och fysisk aktivitet.

 

 

Vid frågor:

Bild saknas - Brygga.JPG

Winternet

Telefon:

0921-759 40

Kontakta Winternet

Fokusgrupper i Bodens kommun

År 2013 startade Winternet ett samarbete med Bodens kommun i syfte att främja hälsan hos de kommunanställda. Projektet pågår fortfarande i och består av fokusgrupper där alla kommunanställda får delta gratis. Fokusgrupperna pågår 4-8 månader och innehåller fystester, personlig coach samt träningsprogram, utbildning, gruppträningar, gruppträffar mm.

Läs mer

Nyheter

2017-09-13

Från soffpotatis till skidåkare

Det plingar på entrédörren till Winternet, utanför står Kari Palo-Oja, en 55-årig man som utstrålar energi. Kari besöker Winternet för att göra ett tröskel- och maximalt syreupptagningstest på rullskidor. För första gången ska Winternet få äran att testa en sitski-åkare. En sitski är en sits som är monterad på ett par rullskidor på sommaren och på ett par längdskidor på vintern. Åkaren sitter ned och stakar sig fram med stavar. Kari är nervös och laddad inför sitt test, hans tränare Johan Ahlström kommer snart för att filma och coacha under testet. Testerna utförs med gott resultat och efter lite andhämtning slår vi oss ned en stund för att höra Karis historia om hur han gick från att vara en soffpotatis till att bli en seriös skidåkare.

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

Se fler nyheter