Din hälsa
Bild saknas - Din hälsa och dina mål

Din hälsa

Winternet erbjuder flera olika möjligheter för att du ska uppnå dina mål oavsett om det handlar om idrottsliga prestationer eller en hälsosam livsstil.

FOKUSGRUPPER

Vi har fyra fokusgrupper med olika inriktningar för att främja fysisk och mental hälsa genom bland annat fystester, fysisk aktivitet, kost, återhämtning, beteendeförändring, rådgivning och träningsprogram.  

WINBASIC

För kartläggning av din mentala och fysiska hälsa.

WINSTART

För dig som vill komma igång med regelbunden fysisk aktivitet och träning. 

WINMORE

För dig som vill ta din träning till en ny nivå.

WINBALANCE

För dig som vill uppnå viktminskning med balanserad kost och fysisk aktivitet.

 

Optimera din träning!

Tycker du om att träna? Ska du delta i något lopp/tävling? Tränar du men blir inte bättre? På Winternet kan du göra tester för att effektivisera din träning, analysera ditt löpsteg samt få hjälp med träningsupplägg.

Läs mer

Skaffa coach online

Behöver du piska eller morot för att komma igång och träna? Har du tappat inspirationen och tränar samma sak hela tiden? Har du provat alla dieter utan att lyckas? Kontakta Winternet och skaffa din personliga coach online!

Läs mer

StepIn Direkt

Kom och träna när du vill! Här är det alltid öppet. En fullt utrustad träningsanläggning med en stor konditionspark, fria vikter, maskiner och gruppträning. 

Läs mer

Nyheter

2017-04-26

Mattias - Vägen till ett hälsosammare liv

Mattias, 29, har deltagit i WINBALANCE och hittat balansen mellan kost och träning. -Alla mina kläder är för stora då jag gått ner så mycket i vikt och jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Jag mådde bra innan men nu mår jag bättre, säger Mattias.

2016-10-03

Fokus på kropp och knopp

Balans är A och O för att uppnå en god hälsa. För att uppnå balans behöver vi tillgodose kroppens och knoppens behov av fysisk och mental aktivitet, näringsrik kost samt fysisk och mental återhämtning. Genom att lyssna på detta klipp ägnar du 6 minuter åt att rikta fokus på din kropp med dina sinnen och tankar.

Se fler nyheter